Vill du lära dig mer?

Vill du tjäna extra pengar vid sidan om dina studier och få praktiskt erfarenhet utav stämningar i TR? Vi är ett ungt spännande inkassoföretag som sitter på Gustav Adolfs Torg i Malmö. Det går bra för bolaget och vi behöver avlastning gällande stämningsansökningar. Stämningarna är av enklare karaktär och gäller i huvudsak varor som köpts där betalning inte fullföljts. Det är viktigt att du är strukturerad och vi förväntar oss att du medverkar för att bidra till att rutiner upprättas och följs inom bolaget gällande stämningar. När du inte skriver stämningsansökningar förväntar vi oss att du hjälper till med enklare administrativa uppgifter som ligger inom ramen för vår verksamhet. Omfattning: 4 – 8 timmar i veckan, start omgående. Timlön: Enligt överenskommelse Ansökan: Skicka din ansökan till info@invoiceinkasso.se med ett par rader om varför du är rätt person för oss. Märk din ansökan med ”Jurist”. Har du ett CV får du gärna bifoga detta. Välkommen med din ansökan!

Kommentera

Stäng meny