Vi söker inkassohandläggare

Vi är ett nystartat inkassoföretag med god lönsamhet i centrala Malmö. Vi strävar efter en god företagsanda och vi ser möjligheter att växa mycket och fort. Vi behöver därför anställa en inkassohandläggare omgående.

I rollen som Inkassohandläggare kommer du att ha daglig kundkontakt med gäldenärer, klienter, kronofogden och andra myndigheter. I och med de varierande arbetsuppgifterna kommer du få en värdefull och mycket meriterande erfarenhet inom kravhantering, service, ekonomi och juridik.

Vi söker dig som är van att arbeta med telefon och mejl som huvudsakligt arbetsverktyg. Mycket meriterande om du har erfarenheter från kundservice och/eller callcenter. Du har fullständiga gymnasiebetyg och vi ser gärna att du läst ekonomi på gymnasiet. Du pratar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska.

Personliga egenskaper:

  • Social
  • Tålmodig
  • Noggrann
  • Hög arbetskapacitet
  • Serviceminded

 

Välkommen med din ansökan!

Tillträde: Omgående
Omfattning: Deltid till att börja med.

Kontaktperson: Alexandra Ekblad, Inkassoansvarig
Tel: 040 – 39 68 25
Mejl: alexandra.ekblad@invoice.se

Kommentera

Stäng meny